قند شکن - An Overview
قند شکن - An Overview
Blog Article
این عارضه یکی از انواع بیماری های دستگاه گوارش است که در صورت بی توجهی به آن می تواند عوارض متعددی را به همراه آورد، از جمله مهمترین این عوارض، ابتلا به برخی از انواع بیمار های ناحیه ی مقعد است که در اثر افزایش فشار به این ناحیه ایجاد می شود و با درد سایر مشکلات را نیز به همراه خواهد داشت.
باید به پزشک مراجعه کنید تا ملین تجویز کنن و روده هم بررسی بشه
مصرف غذاهای حاوی فیبر : مصرف غذا های دارای فیبر داخل دستگاه گوارش را پاکسازی و مرطوب میکند همچنین مقدار مدفوع را افزایش داده و عضلات دستگاه گوارش را تقویت خواهد نمود.
این موضوع میتواند سبب ایجاد یک دور باطل شود و هر چه بیشتر کودک از رفتن به دستشویی اجتناب کند، یبوست و درد او نیز بیشتر میشود.
ببخشید بنده یک هفته هست که معدم کار نکرده نزدیک دوماه هست هفته یک دفع کار میکنه و وقتی روزش میرسه دنیا رو سرم خراب میشه.
آلرژی در کودکان انواع مختلفی دارد که شایع ترین آنها شامل موارد زیر است:
بازتوانی کنترل ماهیچههای کف لگن : افرادی که به دلیل اختلال در عملکرد عضلات کف لگن دچار مشکل در ضد یبوست به انگلیسی دفع و یبوست شدهاند نیز باید تحت رواندرمانی و بازتوانی کنترل عضلات کف لگن با تمرینات خاص قرار گیرند. بسیاری از عضلات کف لگن و اطراف مقعد و راست روده دارای درجاتی از کنترل ارادی هستند. بنابراین، آموزش میتواند بیماران مبتلا به اختلال کف لگن کمک کند تا عضلات خود را بیشتر و بهتر در حین اجابت مزاج کنترل کنند.
حرکت آرام مدفوع در طول روده باعث میشود تا آب زیادی از مدفوع جذب شود و در نتیجه مدفوع سفت و خشک شود.
در صورت نیاز به مشاوره، می توانید از مشاوره آنلاین دکتر جاوید ظفری، متخصص اطفال، کمک بگیرید
افراد مبتلا به یبوست مزمن می توانند با اضافه نمودن انجیر به رژیم غذایی از بروز آن جلوگیری نمایند.
سلام من مشکل مدفوع دارم حس میکنم مدفوع دارم ولی متاسفانه هرچی تلاش میکنم بیرون نمیاد و مدت زیادی رو باید تو توالت باشم .
اگر مشکوک به آلرژی فرزندتان هستید باید موارد زیر را در نظر بگیرید:
برای مثال، اگر اجابت مزاج دردناک باشد احتمالاً مشکلی در دریچه و خروجی مقعد وجود دارد. اگر مدفوع کم حجم باشد، میتواند از فقدان فیبر در رژیم غذایی ناشی شود. اگر بیمار مجبور است مدفوع را با زور و فشار زیادی دفع کند، ممکن است اختلالی در عملکرد عضلات کف لگن وجود داشته باشد.
پزشک ابتدا با بررسی علایم بیمار شدت بیماری را بررسی میکند و بر اساس آن اقدام به درمان یا تصمیم به تستهای تشخیصی دیگر میگیرد. اطلاعات دقیق از سوابق سایر بیماریها، مصرف داروها و دیگر نشانهها میتواند به تشخیص سریعتر علت یبوست کمک کند.